Speeding

Är i full gång... Kan tiden gå långsammare?


Cozy cat

Måns är så söt!! Ligger och riktigt myser med honom just nu. Har man ingen egen katt får man mysa med andras. Haha! Jag har ju min ubderbara Tindra hemma, men hon är en aning för stor för att mysa på detta sättet då hon är lagom att ligga och hålla om. Nu ska jag hem och plugga. Godnatt med er!


All cards on the table

Efter skolan gick jag till stan i skövde och mötte upp bella och annie. Vi tre fikade med rebecca i cirka en timma, sen drog vi hem till annie. Där har ci suttit och spelat kort och snackat skit fram tills nu. Kom precis hem och ska ta och sova någon timme innan jag drar ner till stan igen och sen ska jag plugga fram till sena natten.


Passing time

Myspys i skolan när det är som tråkigast.


Godmorgon!

Idag vet jag inte vad som händer. Är i skolan nu och slutar om en timme. Sen blir det raka vägen hem till. Har två prov imorgon så måste nog plugga lite ikväll.


In the car

Sitter och snackar med hugo så här mitt i natten. Najs!


Love the weather

Tar en cigg på annies altan med henne, peter, bella och hugo. Vädret är underbart! Det blåser inte och solen värmer.


Awesome!

Har haft en riktigt bra dag! Efter mekka drog jag, Hugo, Annie och Bella till en sjö där vi myste på en brygga. Supermysigt!

Grattis till min lilla kusin som fyller ett år idag!


Back my habbits

Sitter som vanligt och fikar med fina vänner. Varmt och skönt är det ute också, bara solen som fattas just nu...


My day in school


Coffe in the sunshine

Kaffe och cigg i solen är bland det bästa som finns!


Good feelings

Känner att det är en pigg klass vi har idag... Till och med läraren är måndagstrött och har satt sig ner för att ta det lugnt en stund. MEN, jag jobbar farktiskt och samlar poäng. Hampus har somnat på bänken bredvid mig föresten och han sover så han snarkar. Högt! Inte så lätt att jobba med denna stämningen i klassen. Haha!


Work it

Måste jobba när jag är i skolan i fortsättningen, så här sitter jag nu och skriver en problemformulering om första världskriget. Bah!

 


Blonder

Är snäppet blondare nu föresten! Annie och Bella färgade det ikväl. Najs!!


Thank you

Tackar alla för en fin födelsedag. Befinner mig just nu @annies place. Jag, Hugo och Annie myser framför tvn. Godkväll!


Cakes and presents

Vi har lite kalas här hemma för lilla mig som fyller nitton år. Sjukt tråkig ålder, men what the fuck! Vi firar ändå!

Senare aka jag ner till stan till Annie. Hon och Bella ska färga mitt hår. Ha en bra söndag!!

 


For the fuck!

Varför i lägger jag mig inte? Ögonen blöder, men jag envisas med att inte somna... Nu har jag i alla fall lagt mig i sängen och ska sova några timmar.


Cosy

Jag, Peter och Annie har myst hela natten och nu är det dags att sova! Jag fyller nitton år idag så ska ha kalas och lite sånt i eftermiddag. Natti...


Sick shit!

?


Nice and calm saturday night...

Tar det riktigt lugnt ikväll i Annies säng. Det är skönt att kunna koppla av efter en heldag i Jönköping. Nu ligger vi och kollar på National Tressure 2 som går på tv.


My newest and most precious possession

Jag har äntligen tagit tag i livet och skaffat mig en iPhone!

It's orange, yep...


can't really deal with it

Orkar inte att jag försökte få håret ljusare ikväll, men det är fan fortfarande illorange!!!!! Sen börjar jag få utväxt nu med. Jag måste varit riktigt jävla elak i mitt förra liv för att förtjäna det här.

Sleepy eyes

Det börjar svida i ögonen nu och ska nog allt ta och blunda i några timmar. Det har varit en minst sagt händelserik dag! sov gott!

Slept really tight

I natt sov jag riktigt bra och jag är fit for fight för skolan. Dock är det fortfarande precis lika tråkigt som vanligt. Pratar just nu om arbetsskador. Vad som händer efter skolan vet jag inte än.

Am I evil?


movietime

Sitter och tar det lugnt framför en film och kulturer i ämnet religion. Livet kunde allt varit roligare, men men.

tima is passing by


Tur man kan fördriva tiden så att det inte går så långsamt. Och dessa två filurer, Emma och Linn har turen att få vara med på kort! Haha...

eleven o'clock

Emma är alltid lika söt!

update

Eftersom jag har en kass mobil och eftersom jag inte orkar bära runt på kameran så tar jag aldrig några kort. Snor därför några från Annie och Bellas blogg. Haha! De är tagna på mekka igår och det sista är taget fr någon vecka sedan.




occupational health and safety

Har arbetsmiljö och säkerhet just nu och käner mig inte det minsta trött, nejdå, inte alls... Jag jobbade igår kväll/natt så kom hem sent, så det blev inte jättemycket sömn inatt.
- och håret ser fortfarande lika hemskt ut!


Nightynight





orange

Har börjat bleka mitt hår litegran. Haha! Eller ganska mycket! Jag är i alla fall orangehårig nu. Najs... Men förhoppningsvis kan jag färga igen snart så att det blir ordning på skiten. Bella och Annie har kämpat hela kvällen för att få det så ljust som möjligt och det blev ju faktiskt MYCKET ljusare!


Coffeeee

Jag har inget stopp när det gäller kaffe. När jag är på Mekka med vänner fyller jag på kopp efter kopp och sen mår jag dåligt. Inte så konstigt. Kom precis hem efter att ha suttit där med Hugo i fyra timmar och det blir en hel del koppar kaffe. Har sjukt ont i magen nu så måste hitta något att stoppa i mig. Är bara hemma och vänder så får nog skynda på lite om det inte bara ska bli en simpel macka och det är jag inte speciellt sugen på just nu.


Undrar vad som händer ikväll? Det får vi se helt enkelt. Det enda inbokade är att jag ska hämta Hugo snart och att jag ska ta en cigg med annie och kanske en med Elin och Ronja. Beror lite på. Men jag är sjukt sugen på myskväll eller kortspelarkväll eller något. Känner mig rätt slö.


RSS 2.0