What voice?

Ne vadå? Har dessa två personer bra röster? Det är sjukt så bra röster de har! Kom att tänka på denna låten när jag hörde den på radion hos mormor i morse. Nu går den på repeat!




a walk makes you stronger

känns som om jag gått hela sverige runt idag... jag har ju ingen bil så får promenera vart jag än ska nu för tiden. och shiiiiiiiieeeeeet vad jag promenerar! har gått långa distanser cirka 6 gånger,idag och är rätt trött på att gå nu kan man säga! inte så konstigt kanske. med tanke på att det är sjukt kallt ute också. nu har jag landat i sängen i mormors gästrum men är alldeles för pigg för att sova! vet inte riktigt vart jag ska ta vägen då ingen svarar på sms just nu heller. alla sover utom lilla jag... jag och hugo skiljdes åt för ungefär 20 minuter sedan så vet att han är vaken, det gör det mer frustrerande att han inte svarar. börjar jobba vid tre imorgon så har ingen press på mig att somna heller. åååhh! kom och ta en cigg med mig någon?

wierd day, what?

Den mest störda dagen på länge tror jag. Jag har ju ingen bil så har fått gö överallt i hela stan ikväll. Svinkallt! Jag och Hugo kände oss som två lodisar, haha! Men vi har hunnit med att träffa en hel del vänner i alla fall. Jag har fikat med Johanna, varit med Max och vi provade hans mammas bil ett tag. Sedan filmade vi till ett projekt han har i skolan. Vi hämtade Hugo. Sen var vi utslängda på gatan jag och Hugo. Ingen ville ha oss och vi frös typ ihjäl! Men vi hamnade till Slut hos Annie. När vi varit där i några timmar drog vi och snacka en stund med Karl och han skjutsade sedan hem mig. Nu sitter jag och Hugo och pratar i telefon och det kanske är dags att sova? Vi bestämde nyss att vi ska fika imorgon innan jag börjar jobba - vilket blir GÖTT! Skönt att ha något att gå upp till, annars sover jag bort hela dagarna...


I feel the pain that you feel and I recognize your place, couse I've been there before.

I feel the pain that you feel and I recognize your place, couse I've been there before. But I know that it's not impossible to move on with your life and live it like you never met the one. Your life is not over just becouse the one you love don't feel the way that you feel. It's hard and you have to work it through.

- MANDYHAMMER

The downgoin' buisness

Jag tycker inte om SAAB längre... Min bil är trasig!!!!!!!! Den bara dog när jag och Hugo var påväg till Mårten i förrgår natt. Som tur var skjutsade Mårten hem oss så vi behövde inte börja vandra i den kalla natten och vi fick undan bilen från vägen och in på en liten väg där den inte stod i vägen.

Nu har vi  hämtat den och pappa och lillebror Carl ska kolla på den och se vad det är för fel. Antingen är bränslepumpen trasig eller så har generatorn pajjat. Jag fattar inget av vad de snackar om när pappa, Carl och mamma sitter och diskuterar. Bara att lossas att man fattar...

Jag kör (körde) en SAAB 9-3 -99 fast min är mörkblå.



Imorgon ska jag och Hugo åka skidor har vi bestämt. Ska bli skitkul att se honom ramla! Haha. Jag lär säkert ramla några gånger jag med, men får hoppas att ingen ser mig.

Nu ska jag i alla fall kolla på film tills jag somnar och sedan sova riiiiiktigt länge imorgo!

Spoiled?

Kom på mig själv med att ha världens i-landsproblem!

Ska fika med några vänner imorgon:
"Hm... Hur ska jag göra imorgon? Hur ska jag sminka mig när jag drar till stan? Jag kan ju ta silvrig ögonskugga till mina gröna ögon. Nej, orange som jag har ikväll är snyggt det med... Kanske... Åh!

JA!!! Jag tar bruna linser imorgon så kan jag ha brun ögonskugga!! JAJAJAJAJA!

neeeee.... Vill ju ha gröna ögon ett tag till nu ju. Har ju bruna jämt ju...

Bruna? Gröna? Bruna? Gröna? Brungrönbrungrönbrungrönbrungrön..?"

PINSAMT



Vad har hänt ikväll då?
Jag praktiserar för tillfället så har jobbat kväll. Sen satt jag och johanna och snackade hela kvällen typ. Mötte upp Annie senare på kvällen och den slutade med att jag satt och snackade med Hugo och Karl innan jag äkte hem vid halv 4 typ.

Liking the night!


Imorgon ska jag fika med Hugo, Johanna, Mårten och Karl vid 3. Kommer nog bli bra och så får vi se vad kvällen har att bjuda på sen.

Nu ska jag i alla fall kolla på ett avsnitt av skärgårdsdoktorn och somna!

Föresten är jag sjukt trött på att alla ska säga till mig villka som utnyttjar mig för mitt körkort och för att jag är arton! Jag har lärt mig efter snart ett år vad skillnaden på vänner och utnyttjning är. Kan sköta det själv. Plus att jag är trött på att alla ska förvränga sanningen bakom ryggen på folk hela tiden!

"han har liten snopp, det vet jag för det sa hon!"
"han tycker att den och den är efterhängsen och vill inte umgås egentligen."
"han utnyttjar dig"
"jag hörde att du sa det och det om mig"

Sluta vara fittor! slappna av och snacka inte en massa skit!

Tack hej!










Ja! Jag är irriterad ikväl!! haha

Mm, Adam Levine


Cute mom

Ligger i sängen och pluggar och för en liten stund sedan kom mamma in med lite fika. Söter så!



Idag har jag träffat Max, Hugo, Neni och Mårten. Sen skulle Max på föräldrasamtal och då drog alla hem. Don't ask me why.. Jag måste i alla fall få in tre inlämningar som är übertråkiga!

Har varit ledig hela dagen också föresten!

It's green today!

Idag har jag i princip suttit och väntat på att Max ska svara då vi skulle åkt och kollat på cup. Men hepp, han orkade inte eller vad det nu var... Jag ska i alla fall åka ner en sväng till Johanna nu så får vi se vad vi hittar på.


A light or a dark Amanda?

Har ständigt ångest över mitt utseende. Just nu har jag bruna ögon och mörkbrun hår men har inte alltid varit så mörk i utseendet. Har tidigare varit blond och grönögd. Min naturliga hårfärg är lite ljusare än den jag har nu och min naturliga ögonfärg är grön. Så man kan säga att jag har mixat det lite. Eftersom jag passar i båda utseendena har jag ångest över hur jag ska se ut. När jag är blond vill jag vara brunette, när jag är brunette vill jag vara blond. När jag har gröna ögon vill jag ha bruna, när jag har bruna vill jag ha gröna. Aa, ni förstår. Så jag har frågat runt lite nu ett tag och det går jämt upp. Hälften svarar blont och resten brunt. Kanske är finast med brunt hår och gröna ögon? Orkar inte!

Jag vet att intresseklubben antagligen antecknar detta, men det är min blogg och jag skriver ju om mig så... Aa!






BESLUTSÅNGEST GÅNGER HUNDRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Is the day goin' faster than the night?

Sov bort hela fradagen så känner mig superpigg ikväll/natt. Bestämde mig för att vara vaken tills dess att jag ska äta frukost på Mekka med Neni, Alexander och eventuellt Hugo och Karl. Känner mig helt nere så sitter och lyssnar på skitdålig dunkmusik. Anledningen - låtar jag i vanliga fall lyssnar på har inte jättesnabbt tempo så när jag är ledsen börjar jag lipa till dem. Jag sätter därför på dunkarlåtar som inte innehåller någon mening när jag är ledsen för att låta bli att gråta. Haha! Ett exempel:




Go Green!

Nu har jag kommit på hur viktigt det verkligen är med naturen! Kom att tänka på det idag när jag skjutsade till Skövde. Jag satt tyst och tänkte medan tjejerna kacklade på om allt mellan himmel och jord. Hugo tjatar på alla han känner att man inte ska kasta saker i naturen och det gör jag inte heller. Men idag kom jag på hur viktigt det verkligen är! Tänk om alla skulle skita i det och kasta saker hej vilt! Visst, det skulle bli fler jobb, men därmed blir det högre skatt. Jag har alltid tyckt att han överdrivit då vi kunnat vända när vi sett en burk eller flasta eller något ligga på en parkering där vi stått tidigare. Han plockar upp det igen!!! Sen anklagade han mig en gång för att ha kastat ut saker fast jag var oskyldig. What? Han är i alla fall hård när det gäller sånt. Nu börjar jag förstå honom. Äntligen!

Jag tycker ni ska tänka grönt allihopa! Det finns inget att förlora på det. Tänk på att när man sparar energi, sparar man pengar...



Think about it!

hehehe

"Är du ute? Jag går det är iskallt ute där jag går nu ute"  haha! Fatta att jag skrattade när jag såg detta smset inatt! What? Ja jag förstod inte alls vad personen menade och resten av konversationen var inte bättre den...

So unnecessary

Vissa skoldagar är helt onödiga. Började 11 och får gå hem efter en lektion. Visst känns det bra att vara i skolan, men dagar som dessa är inte okej!



By the way så har jag tagit reda på vilka kurser som slutar och börjar nästa vecka.

Avslutas:
Psykologi A
Svenska B
Social Omsorg
Etil- och Livsfrågor

Startar:
Arbetsmiljö och Säkerhet
Religion

Fortsätter:
Sjukvård
Historia A
Omvårdnad
Räddningsmedicin

Kurser de flesta andra i klassen har som inte jag har:
Socialpsykiatri
Psykologi B

Jag kommer alltså ha två kurser mindre än de andra och hoppas och förväntar mig en riktigt bra sista termin i skolan!

Had to do my make-up, I'm week.

Jag klarade inte av det. Jag kan inte gå en hel dag och se ut som ett lik. I så fall ska jag vara RIKTIGT trött - vilket jag oftast är nu för tiden... Men jag skulle ner till Comerse och möta upp Max så kände att jag hade en skyldighet att sminka mig. Kunde ju inte skämma ut Max mer än jag redan gör när jag går bredvid honom på stan.

Nu har vi håltimma och jag kämpar på med Psykologi A. Vet inte hur jag ska hinna... Men ni får ha en bra dag!


First day of school, always as ugly as it's suposed to be...

Jag känner mig freeeeeeesch! Hur nyduschad man än är, hur rena kläderna än är, hur mycket man än har sovit. Man känner sig ändå lika ofräsch utan smink... Nu har halva skoldagen gått och jag börjar se ljuset på dagen.


The wind gets my car

Fy vad det stormar!

Vaknade idag av att max ringde mig och frågade när jag kom? Ehm.. Jag hade glömt av att vi tidigare bestämt att vi skulle fika någon gång runt 14. Aja, var nere vid kvart i tre i alla fall och vi drog och väckte Hugo. Hans damn phone funkar ju aldrig så man får knacka på hemma hos honom om man vill ha tag i honom. Vi kom iväg till fikan tillslut i alla fall.

Där mötte vi Elin och Ronja. Vi drog sen en sväng till Skövde, utan Hugo. Och shiiiiiiieeeet! Vi höll på att aldrig komma hem. Sen har resten av kvällen tillbringats i Julias lägenhet med Hugo, Max, Ronja, Elin och Julia själv. Trevligt! Nu är det sängen som gäller. Måste orka upp vid 6 imorgon bitti.

Denna låg på min säng när jag kom hem föresten! Tack mamma!


Sleep tight

Fuck it, lets stay awake!

Goooooooodmornin' - goooooooodnight ehm what ever!
Kom nyss hem. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Skolan börjar imorgon (tisdag) och jag kommer hem kvart i fem dagen innan. Bra där Amanda! Funderar på att somna först ikväll och städa och dona hela dagen. Finns ju alltid något att göra här hemma i vårat stökiga hus.

Var på spökjakt ikväll igen föresten. Kan dra hela den historien lite senare. Nu ska jag käka och göra upp lite planer.



Puss ☮

One more left

Jag har haft tre achors vid örat sedan några månader tillbaka men nu har två ramlat ur. Eller växt ur kan an snarare säga. Det blir sårskorpor bakom piercingen så att själva ankaret årer ur på ena sidan. Sen trillar den ur på andra sidan med. Men en har jag kvar i alla fall.

Jag blir så ledsen över detta... Gjorde fruktansvärt ont att sätta fast dem och det kostade trots allt 1 300 kronor. Vet inte om jag kommer sätta dit nya. Kanske kan pilla loss den sista med och sen strunta i det?




Nästan exakt så ser de ut när de inte sitter i huden. Jag hade med tre vita stenar.


Det ser fucking läskigt ut!


Wakie wakie!

Som vanligt har jag inte somnat än... Har suttit och pratat med Hugo hela natten - något som jag alltid tycker är lika mysigt. Deeptalk.

Nu ska jag städa mitt extremt stökiga rum och tvätta oc greja. Kanske ska ta tag i det på riktigt och städa bilen när jag ändå håller på.

Vad hände igår föresten? Jo, jag vaknade mellan Mårten och Hugo av att Mårtens telefon ringde. Sen började killarna klaga! Jag hade ju rört mig för mycket, det var trångt, varmt, kallt... It goes on and on. Jag tyckte det var helmysigt! Lagom varmt, ramlade inte ur sängen (eftersom jag låg i mitten) och att jag rört mig hade jag ju inte märkt själv. Sen åkte alla hem till sitt och jag sov en stund till. På kvällen träffade jag Hugo, Neni, Annie, Alexander, Mårten och Isabelle och hade allmänt trevligt.



With love

Cute child

haha, gissa vem som skrivit detta. Jo Hugo. Han ville tydligen jobba i en kiosk när han blev stor. "jag gillar: skit i de!" och "jag gillar inte: KISS OCH BAJS". 11 bast! Haha! du är för go'!

Da monster

Knut lyckades fånga något på bild som folk inte ens visste fanns. Ne men usch. Han fick verkligen med mitt rätta jag! OBS! Datumet på bildenstämmer naturligtvis inte...


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

My cute little brother

Knut kom precis in med dessa till mig! Hur sött var inte det då? Han tycker synd om mig säger han. Naw... Så vad gör jag? tycker synd om migsjälv, skrier SMS och kollar på Hitch. Jag saknar mina vänner...


XOXO

Sleep tight guys! ♥

När jag tittadebak i baksätet igårkväll när vi kom till stan så såg jag detta. Så sjukt söta! Tyckte riktigt synd om dem. Det ser inte så skönt ut att somna så i en bil...

Hugo och Max

Nu ska jag fortsätta att ha tråkigt... Hatar att vara sjuk!

Peace

I'm sick!

Vaknade hos johanna idag och mådde pyton! Så mamma fick komma och hämta mig. Hade så sjukt ont i huvudet att jag inte klarade att köra! Jaja, nu har illamåendet släppt i alla fall, men dör snart av huvudvärken. Har säkert febe också...

Hoppas ni har detbättre än mig!

What?

Varför har alla inlägg lagts upp i morse? De har hamnat i den ordningen jag skrev dem, men på fel dygn. Jag vet att det kan vara segt på blogg.se ibland. Men inte att inläggen kan hamna längre fram. Wierd... Jag bryr mig inte speciellt mycket egentligen men det är lite störande.

Love Amanda♥

Welcome anxiety

Usch vad det är jobbigt att vakna sent! Kanske inte så konstigt eftersom jag somnade i morse, men hostar ju ihjäl mig och kan inte sova av det. Som ni förstår fick inte Hugo sin skattjakt. Nu är det mörkt och det finns farliga tunnlar och hål vid huset vi ska till så vågar inte gå där när det är mörkt ifall man skulle ramla i något djupt.

Nu ska jag duscha och sen ner till stan till Hugo och så ska vi invänta Max som kommer hem från Norge idag.



Borde sätta fart nu.

Take care♥♥

I wish you could see the sun rise even when it's winter, but it's hidden almost every minute, every day this time of the year.

Goooooooodmorgon! Nu när alla vaknar somnar jag.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Bitches always run!

Hittade lite roliga kort på Annie och Bellas blogg som jag tänkte dela med mig av.


Tindra och Hugo

Fyra glada filurer påväg hem till mig - Annie, Hugo, Bella och jag.


Hugo ärtuffingen som smokar medan han kör bil...

Matilda, Annie och jag.

Deras bligg heter http://bitchesalwaysrun.devote.se

Nu är det morgon igen och jag har inte somnat än! Woops! Kanske ska sova någon timme eller två innan jag ska ner till stan och hämta Johanna och Hugo.

Take care


Who am I?

Ni vet inte så mycket om mig än. Tänkte berätta lite så att ni kanske hänger med lite i mina inlägg.

Jag heter Amanda Hammar och fyller snart 19 år. Jag går sista året på gymnasiet i Skövde, men bor lite utanför Tidaholm. Mitt liv handlar i princip om att umgås med vänner och ha allmänt kul. De jag umgås med och som jag antagligen kommer nämna i bloggen är
Johanna Karlén 'alias' Hanna
Julia Månsson 'alias' Jullebulle
Felicia Österlund 'alias' Fille
Hugo Hultgren 'alias' Hudo
Max Horsley 'alias' Maxi
Viktoria Bank 'alias' Vickan
Elina Ödvall
Sarah Mellberg
Annie Freij
Isabell Gunnarsson
'alias' Bella
Matilda Johansson
Snezana Naskovic
'alias' Neni
Alexander Broo 'alias' Broo
Mårten Almgren 'alias' Mört
Kalle Badh
Therese Johansson
'alias' Tirre

Johanna

Viktoria, Elina, jag, Felicia och Julia.

Max

Hugo

Annie och Bella

Orkar inte läga in fler kort nu, börjar bli riktigt trött. nightynight ZzzZZzzzZZZZZzzz


Road trip with one of my best mates...

Vaknade vid kvart över två idag av att jag fick ett sms från Hugo. Älskar att vakna av att en kär vän söker mig! Han ville gå och fika så jag flög upp ur sängen och åkte ner till vår lilla stad. Men vi satt inte där länge, max en timma. Sedan satte vi oss i bilen och drog på en liten utflykt. Vi åkte runt i små byar utanför Tidaholm och tittade på hus. Skitmysigt! Jag börjar bli som min mamma. Hon vill alltid ut och åka och se sig omkring. Jag är dock så sjukt trött på att köra min bil bort och fram hela tiden så så fort Hugo vill eller kan så kör han. Jätteskönt att bara kunna koppla av på passagerarsätet!

Sedan när vi kom tillbaka till Tidaholm stötte vi på Kalle, Alexander, Mårten och Neni. Så vi satt och snackade ett tag tills vi bestämde oss för att åka på spökjakt igen. Så vi drog med oss Johanna och åkte. Alexander och Neni gick inte ens ur bilen utan satt kvar och myste, och Kalle hade åkt hem. Men vi andra fyra gick iväg. När vi kom fram till huset hoppade jag och Johanna in genom föntret och damn jag var rädd!! Men då ballade Mårten ur detklart och Hugo fick följa honom tillbaka til bilen. Jag och Johanna blev kvar själva och då var vi inte så katiga längre. Hehe. Så vi hoppade ut och gick tillbaka vi med.

Sedan har jag, Johanna, Hugo och Mårten suttit hemma hos mårten och druckit kaffe fram till klockan 6 i nattt/morse. Vi har bestämt att vi ska till ett ställe där det sägs att det finns skatter imorgon. Hugo ska få leka lite The Goonies. Så får vi se om vi hittar något.


Jag och min kära vän Hugo Hultgren ♥

Peace

Looking for an adrenalin rush?

Glömde ju skriva i förra inlägget om vad som har tagit upp min kväll...

Jag lovade att komma ner till stan och ta en cigg med Annie, Bella och Hugo, men hade lite krångel med skjuts ner till stan då min bil stod hos Viktoria sen nyår. Sen dum som jag är dubbelbokade jag mig utan atttänka mig för. Jag sa till Julia att jag skulle vara med dem och se på film och ha myskväll, men var tvungen att åka till Annie ju. Men det gjorde inte så mycket då Felicia sa att de ändå inte gjorde något speciellt roligt.

Så kvällen tillbringades med de tre söt människorna fram till klockan ett då jag, Johanna, Therese och Josefine drog på spökjakt. Vi har hittat ett mysko hus en bit härifrån Tidaholm och adrenalinet rusar när man närmar sig huset i mörkret. Ja, så såg min kväll ut och har haft sjukt trevligt!

Träffade Neni och Mårten en snabbis i Skövde med innan spökjakten. Jag och Johanna tog en tur dit och köpte var sin cheese på McDonalds.

Love Amanda


I'm a happy happy girl!

Hellohello!
Vilken nyårsafton! Helt underbar med de som betyder massa för mig. Jag han träffa massa vänner under kvällen och jag har haft kul precis hela tiden. Finns ju såklart alltid saker man ångrar, men det var inte mycket att ångra igår. Skötte mig ganska bra tycker jag allt.

Firade tolvslaget med mina tjejer - Elina, Felicia, Julia, Viktoria. Sen började det droppa in folk allt eftersom. Men mitt stora dilemma var vem som skulle få min nyårskyss denna gången. Ville verkligen ge den till någon speciel person - så ag gav den till min bästa killkompis. Hur bra är inte det? Så är väldigt nöjd med kvällen som sagt. Han även med att dra till Annie och träffa det gänget en stund innan kvällen var slut. Vilket gjorde pricken över i:et.

By the way vet jag inte varför jag startar blogg igen. Har inte bloggat sen i somras, men har saknat det lite. Bloggade ju trots allt i över tre år innan jag slutade.

















Cheeers!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0