Monday, back to school.

Finns det någon på denna planet som längtar till skolan egentligen? Jag hör bara en massa gnäll hela dagen. Det gör det ju inte precis lättare för mig att ta mig igenom dagen. Idag slutar jag vid tolv så det är en hyffsat skön dag i alla fall. Efter skolan blir det fika med Felicia och sedan får vi se vad som händer under resten av dagen. Nu ska jag skriva om imperialismen under 1800-talet. Yes, skitkul!


Most amazing weekend in a long time

Än så länge har den här hälgen varit riktigt jävla bra rent ut sagt! Gårdagen tillbringades med riktigt goa vänner i Göteborg. Det var jag, Hugo, Annie, Olivia och Louice. Vet inte hur många gånger vi åkte fel, men vi hade riktigt trevligt! - Tills vi insåg den största felkörningen under dagen. Då blev alla småirriterade. Haha! Tror vi åkte runt 20 mil i onödan och tillbringade sammanlagt sju timmar i bilen fast vi egentligen skulle tillbringat runt tre-fyra. När vi skjutsat hem Olivia och Louice till Skövde däckade jag, Hugo och Annie i Annies säng ganska direkt... Sjukt utmattade. I morse vaknade vi tidigt och drog och fikade i solskenet. Bästa morgonen ever. Nu sitter vi hemma hos Annie igen och planerar kvällen. Vi ska till Peter allihop. Hoppas helgen fortsätter lika bra som den varit hittills. Kvällen är ju redan planerad och imorgon antar jag att det blir bakisdag med mys och mycket flöt.

MandyPandyCp

Hade glömt av att skolan var så här tråkig! Jag längtade nästan tillbaka där ett tag, men nu när jag är här vill jag bara dö. Varför ska all undervisning vara så trågigt upplagd och varför ska killarna i min klass bete sig som FITTOR rent ut sagt? ORKAR INTE! Som tur är har jag något att se fram emot. Ska träffa Hugo när jag kommer tillbaka till stan. Det blir najs! Vill bara härifrån! Jag har bestämt att vi ska gå till Mekka. Vi ska dricka kaffe, röka och snacka i timmar! Me like - ALOT!


Cupcakes

Vi gjorde cupcakes härom dagen förresten! Skitfina!

...


Where have I been?

Var ett tag sedan jag skrev. Har inte orkat. Mitt enformiga liv är inget att skriva om ändå. Hihi. Det har hänt en hel del i helgen ändå. Jag har varit redig och tjänat pengar till och med! Ojsan...

Sitter just nu och deppar inför att det är skola imorgon och allt jag behöver göra inför detta. Mitt största problem är busskortet. Var är det?! Kan verkligen inte hitta det. Men ska leta vidare så hoppas jag att det kommer fram tillslut. Vad händer imorgon då? Skola mellan halv tio och kvart över tolv. Två lektioner. Najs!

Ni får en gammal bild på mig...


When you can't sleep, what do you do?

Att vända på dygnet är inget jag skulle rekommendera. Haha! Kan inte sova!!! har plockat lite här hemma och varit ute och rökt ett antal gånger i natt. Var hemma vid kvart över två eller något och trodde jag var trött. Men när jag väl kommer hem piggnar jag till. Skitjobbigt. Now I might hit the shower. Jag och Annie ska överraska Hugo idag genom att komma till honom på jobbet. Kan bli riktigt kul! Sen kan det hända att jag hamnar på ett fik. Är riktigt sugen på kaka, haha! Tror jag ska ta mig lite frukost innan duschen. Är jättehungrig.


Freaks...





Why can I see it, but you guys can't?

Har bytt header, men ni kan inte se den? Jag kan men inte ni. Jag tror det kommer synas för alla om ett tag. Så här ser det ut i alla fall.


A laugh makes your life longer.

Har aldrig skrattat så mycket förut i hela mitt liv som jag gjort ikväll. Annie, Bella och Keefa är så jävla sjuka så det finns inte! HAHA! För det första är Annie och Bella så dåliga förlorare att de hånar mig och Christian när dom vinner i kortspel och blir tjuriga om vi vinner.

Kvällen började med att vi lagade mat och efter det började vi spela kort. Det var då det urartade. De fuskade och höll på, haha!

By the way har jag insett att jag får leva med fula ärr vid örat resten av livet. Sucks... Och anchor'n som är kvar blöder när jag sover. Så på morgonen är det en yttepytteliten prick blod på kudden. Fuck! Orkar inte bry mig mer om de där äckliga piercingarna. Var som att kasta 1300 kronor i sjön ju. Eller det höll ju i några veckor men...


I'm the cow, who lives on a farm...

Drog till Annie när jag slutade idag. Så har suttit hela resterande kvällen och spelat spel och kort med Annie, Bella, Christian, Hugo, Peter och Max. Att vi var så blåsta kunde nog ingen av oss gissat innan. Tog flera timmar att klara av spelet även om det var barnfrågor? Det var fucking svåra BARNFRÅGOR måste jag tillägga. Okej, att man hittar ett altare i en kyrka kanske "alla" ska veta, men det fanns det folk som inte gjorde... Och att det var Selma Lagerlöf som man ser på tjugo-lappen var inte heller en självklarhet. Man är nog inte så allmänbildad som man trodde att man var...

Inte nog med det. Jag är en KO också! Åhjo! Det har man fått höra hela kvällen minsann. Haha!

Nu är det sängen som gäller. Kan inte bestämma mig om jag ska somna till en film eller inte. ILP?

Imorgon blir det i alla fall till att laga söndagsmat hos ÄÄÄäääännie.

Is it just me, or is the end of a day a lonely time?

Take care

Me and my perfekt night suit is sleeping together tonight, beneath the same cover. So lonely!

Det har varit en riktigt jobbig dag det här. Fick cirka fyra timmars sömn inatt och tvingades i princip upp av Hugo som skulle jobba. Hade gärnat sussat i några minuter/timmar till... Haha! Men egentligen var det tur att jag kom upp så tidigt. Hade nog inte hunnit med allt jag skulle göra idag annars. Hade knappt med tid redan som det var. Så under tiden han jobbade bakade jag en kaka (som jag bjöd de jag vårdar på praktiken på), damsugit mitt rum, moppat mitt rum, städat i köket, möblerat om mitt rum, bäddat om sängen, tvättat, duschat och fixat iordning mig. Sedan fikade jag, Hugo, Peter, Annie och max i runt en timma och vid tre var det dags att börja jobba. Fattar inte hur jag orkade nu när jag tänker på det. Phu!

Ikväll efter jobbet åkte jag till Hugo en sväng. Sedan blev det grillning på berget med Hugo, Max, Annie och Peter. SKitmysigt! Vi grillade marsmallows och bananer med choklad i och drack varm O'Boy. Trodde aldrig vi skulle lyckas få fyr på elden, men när den väl brann så brann den länge.  Vi åkte även kana på rumpan ner för slalombacken och visst, det var kul. Men sen kom arbetet. Vi var ju tvugna att komma upp igen! Haha! Max sprang före och kom upp först medan jag och Hugo inte är riktigt lika fit som honom. Tror det tog typ en kvart att komma upp och 3 minuter att åka ner. Knappt värt det. Vi tog två pauser då vi la oss ner i backen och tittade ner och var stolta över hur långt vi verkligen klättrat. Haha!

Nu är jag hemma. Johanna och Therése kanske kommer hit en sväng. Så ska ligga och läsa en riktigt bra bok fram tills dess.

At Annie's place yao!


When you realizes you went home way to early and you're not tired - this is the result.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med nugjorda mumsiga chokladbollar och kolla på TV. Mysigt! Det enda som fattas är någon att dela mysstunden med... Sjukt länge sedan någon tog sig tid att komma upp hit till ingenstans, än mindre sova här. Men jag har gett upp med att tjata på folk. Haha! Folk måste hata mig! Moahahaha! Sorgligt...




Idag började dagen med att mamma kom in i mitt rum vid 8 och skällde... Hmm, så trevligt! Sen kunde man såklart inte somna om. Så det har varit en lång dag för Amanda idag. - borde vara tröttare än vad jag är. Hugo ringde vid halv ett. Han ville fika. Jag vet, jag är en kaffekärring. Haha! Sedan ringde Johanna. Hon ville med fika. Men jag var ju redan påväg för att möta upp Hugo tyvärr. Men när jag kom dit satt hon där med Therése och Josefine så fick träffa henne med.

Har jobbat 15-21.30. Sedan gick jag och hämtade min bil som varit trasig i nästan en månad. Den var klar idag. GÖTT! Eftersom mekanikern låst bilen och den var minusgrader så gick det inte att låsa upp bilen när jag väl var framme vid den. Han visste inte att låsen fryser under vintern. Så ag fick helt enkelt göra inbrott i min egen bil. När jag står med ena benet in genom bakrutan och andra utanför kommer Annie och Bella och undrar vad fan jag håller på med. Haha! "Gör inbrott i min bil bara". Jag kom in tillslut i alla fall. Sen har jag tagit några cigg med Johanna, snackat med Hugo och träffat Annie ikväll. Trodde jag var trött när jag skjutsade hem Hugo, men hepp. Ångrar lite nu att jag åkte hem. Men det kanske var bäst så. Ska upp tidigt och städa innan jag möter upp Hugo på stan vid halv ett imorgon. Sedan ska jag jobba och så får vi se vad kvällen har att bjuda på.

YESTERDAAAAAY

Åkte till Annie direkt när jag slutade igår kväll. Där fanns Annie, Bella, Max, Hugo och Peter. Det blev snack hela kvällen och det avslutades med att jag drog till Johanna en sväng.

Idag har jag jobbat 9-17. När jag slutade åkte jag och Johanna och handlade och sedan satt vi hemma hos mig en stund. Men vi åkte hem till Johanna så att vi var där lagom tills att Melodifestivalen började. Så jag, Johanna, hennes lillebror Alexander och hans kompis Max satt framför tv:n hela kvällen och hade det allmänt gött! Dundersköna killar!

Fram mot natten åkte jag och Johanna upp en sväng till mårten och kollade film. Så man kan säga att jag har myst precis hela dagen! Nu är jag hemma och ska mysa till det framför en film och tänka på livet. Deprimerande, men är inte trött. Tror jag åkte hem lite för tidigt...

Godnatt med er! :* Pusssssssssss

peaches is good shit!


I'M WIERD BUT I KNOW IT SO IT'S OKAY

Vaknade av att Hugo ringde i morse. Fick lite smått damp av att vakna av ringsignalen. En liten liten kort kort stund senare ringde Johanna. Efter det ringde Mårten -TVÅ GÅNGER! Och sist ringde mamma. Alla väckte mig varje gång de ringde men jag vägrade gå upp ur sängen!! Haha. Somnade om och vägrade jobba idag. Kände mig inte helt okej och var slö osv osv... Annie skrev senare när jag piggnat till och jag åkte ner till stan och lagade mat med henne, Bella och Peter. Det var mysigt.


Nu är det så att det har varit orkanvarning i Skaraborg så alla normala människor har hållt sig inomhus och bara myst. Men det klart att Hugo och Max är fast i Falköping så jag och Annie får hämta Max mammas bil och hämta dem. Ett stort under att vi ens kom fram till Falköping. Och sedan skulle vi tillbaka med!! Allt gick bra och vi hade en väldans massa tur. Jag såg bara några meter framför vägen och det var så halt att bilen bara gled när man tryckte på bromspedalen så den kunde man inte använda.

När vi kom tillbaka till stan satte vi oss ner och fortsatte spela kort precis som vi gjorde innan vi blev tvugna att bege oss ut i stormen. Den senare delen av kvällen har tillbringats hos Mårten. Druckit kaffe, rökt och snackat om en massa framtidsplaner vi suktar efter. Det var min dag det. Nu är jag övertrött och sitter med solbrillor framför datan, haha! När jag är trött rinner mina ögon då de blir torra på grund av linserna. Men jag har kommit på att solbrillor gör så att det inte rinner. Ser säkert rätt jävla wierd ut, men det fungerar så...



I'M WIERD BUT I KNOW IT SO IT'S OKAY

nothing without you

Låten kan tala för sig själv...


cold sore

Jag gillar inte när vintern är här... Främst för att det är då jag får en himla massa munsår! Visst ser jag bedrövad ut?! Haha!

TODAY! Det började med att jag vaknade runt 11, helt utvilad och go'. Sen ringde Hugo vid 12 så vid 13 var jag nere i stan och fikade med honom. Sen satt vi där tills jag började jobba vid 15. Träffade Hugo en sväng till på en rast under tiden jag jobbade. Slutade vid 21. Åkte till Annie och snacka en massa, gött! Träffade Johanna, snacka en massa vi med... Jag och Johanna åkte ut till Mårten och tog en cigg och en kopp kaffe. När vi var där kom Neni och Annie och hälsade på en sväng och hämtade däck. Haha! Sen åkte vi hem vid halv 3 inatt. Dagar som dessa (vilket de flesta är) går sjukt fort och jag känner att jag inte riktigt hinner med allt jag skulle vilja hinna med... Skulle vara glad om klockan stannade i några timmar precis när jag slutat jobbet så att alla inte var så himla trötta och måste sova innan jag ens funderat på att lägga mig. *suck*.

Pigg som jag är ska jag tvätta lite nu och sen sätta på en film som jag kan somna till.

Föresten gjorde jag en lite småkul sak igår som jag kan berätta om imorgon. Nu ska här dunkas musik och tvättas!!

Pusspuss

RSS 2.0